SCOALA SIGURANTEI TEDI

În luna decembrie, Tedi a transmis materialele către şcolile înscrise în program. În cazul în care sunt situaţii neclare privind primirea materialelor, vă rugăm să ne contactaţi pe adresa de e-mail contact@scoalatedi.ro.

Odată cu începerea celui de-al doilea semestru, dăm startul activităților din cadrul programului Școala siguranței Tedi.
Tedi vă încurajează pe toţi să desfăşuraţi cât mai multe activităţi pe tema siguranţei, astfel încât, prin joc, elevii de clasa I să îşi însuşească informaţii noi şi utile pentru creşterea siguranţei lor pe drum spre şcoală, la şcoală şi atunci când sunt singuri acasă.

Pe parcursul anului şcolar, în cadrul proiectului, se vor desfăşura activităţi interesante, aşadar, vă invităm să urmăriţi site-ul www.scoalatedi.ro pentru a descoperi periodic informații despre derularea programului şi rezultatele acţiunilor din cadrul acestuia.
Foarte curând, vom lansa un concurs la care sperăm să participați în număr cât mai mare. Revenim cu informații detaliate pe site.

Vă reamintim că formularul de înscriere rămâne deschis pentru toți învățătorii care anul acesta au sub îndrumare clasa I și vor să participe la programul Școala siguranței Tedi.
Succes tuturor!

maspex tedi Ministerul Educaţiei Ministerul Afacerilor Interne POLIȚIA ROMÂNĂ
Politica de confidentialitate.