A inceput etapa de livrare a materialelor catre scoli

În perioada 25 noiembrie – 6 decembrie, transmitem materialele către școlile înscrise în programul Școala siguranței Tedi.
Coletele sunt livrate prin curier către adresa școlii. Astfel, fiecare școală înscrisă va primi un colet cu următoarele materiale:

  • - Carti de activități pentru elevi – clasa I (print)
  • - Pliante informative pentru părinţi (print)
  • - Materiale educaționale și scenarii de activități pentru învățători – clasa I (CD)
  • - Certificat de participare pentru clasă (print)
  • - Adresa MEN (print).


Pentru a fi cât mai eficienți, în această etapă a livrării coletelor, școlile care au mai multe clase I vor primi materialele pentru toate clasele într-un singur colet, în atenția unuia dintre învățătorii înscriși.
În interiorul coletului, aveți la dispozitie numele învățătorilor înscriși și numărul de elevi pentru fiecare învățător în parte.
În cazul în care faceți parte dintr-o școală cu mai multe clase I înscrise în program, avem rugamintea să comunicați și să distribuiți colegilor înscriși materialele necesare implementării programului conform notei din colet care conține numele învățătorilor și numărul de elevi.

Vă invităm să urmăriți și în continuare site-ul nostru: www.scoalatedi.ro. Aici vom anunța toate noutățile despre programul Școala siguranței. Succes!

Cu drag,
Tedi

maspex tedi Ministerul Educaţiei Ministerul Afacerilor Interne POLIȚIA ROMÂNĂ
Politica de confidentialitate.