Introducere

Stimați Părinți,

Odată cu sosirea lunii septembrie, copiii dumneavoastră au început aventura lor şcolară. Clasa I este foarte importantă, atât pentru ei, cât și pentru dumneavoastră. Elevii au în față multe provocări noi și sarcini de realizat. Este momentul cel mai potrivit pentru a discuta cu ei pe tema siguranței, pentru a-i învăța să prevină pericolele și să se descurce în situațiile dificile.

Tedi - Școala Siguranței” este unul dintre cele mai ample programe educative din România, care-i învață pe elevii de clasa I cum să fie în siguranță pe drum, acasă, la școală și în perioada vacanțelor. Programul este inițiat de firma Maspex România și brandul Tedi, împreună cu Ministerul Educaţiei Naţionale și Ministerul Afacerilor Interne prin Poliţia Română. Sperăm ca și dumneavoastră, ca părinți, să vă implicați în acest program, pentru a putea transmite copiilor pe deplin aceste cunoștințe, care îi vor ajuta să pătrundă bucuroși și siguri într-o lume nouă și necunoscută.

În cadrul programului „Tedi - Școala Siguranței” se va desfășura un ciclu de activități, menite să îi învețe pe elevii de clasa I cele mai importante reguli de siguranță. Ca o completare a acestor activități, am pregătit pentru dumneavoastră sfaturi practice referitoare la siguranța elevului de clasa I.

maspex tedi Ministerul Educaţiei Ministerul Afacerilor Interne POLIȚIA ROMÂNĂ
Politica de confidentialitate