Transmiterea materialelor educationale

La sfârşitul lunii noiembrie, Tedi a transmis materialele către şcolile înscrise. Materialele au fost trimise prin curier, pe adresa şcolii, în atenţia cadrelor didactice.  Pentru a eficientiza întreg procesul de livrare a coletelor, şcolile care au mai multe clase I înscrise în proiect, au primit un singur colet care conţine materialele pentru toţi elevii de clasa I înscrişi.
În cazul în care sunt situaţii neclare privind primirea materialelor, vă rugăm să ne contactaţi pe adresa de e-mail contact@scoalatedi.ro.

Tedi vă încurajează pe toţi să desfăşuraţi cât mai multe activităţi pe tema siguranţei, astfel încât, prin joc, elevii de clasa I să îşi însuşească informaţii noi şi utile pentru creşterea siguranţei lor pe drum spre şcoală, la şcoală şi atunci când sunt singuri acasă.

Pe parcursul întregului an şcolar, în cadrul proiectului, se vor desfăşura activităţi interesante, aşadar, vă invităm să urmăriţi site-ul www.scoalatedi.ro pentru a descoperi periodic informații despre derularea programului şi rezultatele acţiunilor din cadrul acestuia.

Şi anul acesta, comitetul de organizare al Şcolii siguranţei Tedi a hotărât acordarea lunară a trei premii sub formă de produse ale companiei Maspex Romania pentru elevii celor mai active şcoli şi un premiu special constând într-o tabletă pentru cel mai implicat învăţător. Concursul va începe după vacanţa de iarnă.
Detaliile despre concurs şi regulamentul vor fi afişate pe site pe pagina www.scoalatedi.ro.

Mult succes tuturor!
Tedi

maspex tedi Ministerul Educaţiei Ministerul Afacerilor Interne POLIȚIA ROMÂNĂ
Politica de confidentialitate