Etapa inscrierilor a ajuns la final

Vă mulţumim pentru interesul acordat programului Școala siguranței Tedi, care se va desfășura pe parcursul anului școlar 2018-2019.

Perioada înscrierilor a ajuns la final! Suntem foarte încântaţi să vă anunţăm că anul acesta vor participa la activităţile din cadrul acestui program peste 40.000 de elevi de clasa I din întreaga ţară.

În perioada următoare, ne vom ocupa de pregătirea materialelor educative în variantă tipărită, urmând ca, apoi, acestea să fie trimise către unităţile şcolare pentru a fi folosite în desfăşurarea activităţilor pe tema siguranţei.

Acest program este inițiat de Maspex Romania (brandul Tedi), în parteneriat cu Ministerul Educației Naţionale și Ministerul Afacerilor Interne prin Poliţia Română şi are ca scop îmbunătățirea condițiilor de siguranță a elevilor din clasele I, care se confruntă cu tot felul de pericole: în drum spre școală, la școală, acasă sau în timpul vacanțelor. Un element important al acestei acțiuni este educarea copiilor, astfel încât să conștientizeze posibilele pericole, să învețe cum să le evite și cum să procedeze în cazul apariției lor.

Vă mulţumim! Succes!

maspex tedi Ministerul Educaţiei Ministerul Afacerilor Interne POLIȚIA ROMÂNĂ
Politica de confidentialitate